Autósiskolánk a Zempléni térség legrégebben alakult magániskolája, 1993-ban egyéni vállalkozásban kezdtük oktatási tevékenységünket. Mindig érdeklődés kísérte munkánkat, ami arra sarkalt bennünket hogy minél több kategóriában álljunk a tanulók rendelkezésére. Iskolánkra folyamatos fejlődés a jellemző. Megmutatkozik ez az oktatói létszám bővülésében is.

Kiemelt figyelmet fordítunk oktatóink képzettségére. Az Andrássy Autósiskola alapvető célja, hogy megbízható, kiszámítható, gyors és színvonalas felnőttképzési szolgáltatást nyújtson. Tanulóink több oktatójármű közül választhatnak. Járműveinkkel igyekszünk megfelelni a kor elvárásainak. Elsődleges szempont, hogy az autósiskola tanulói reális időhatáron belül ne "csak" vezetői engedélyt, hanem valós vezet ési tudást is szerezzenek. Az autósiskola minden oktatója arra törekszik, hogy elérhető áron tartalmas képzést nyújtson. Nagy hangsúlyt fektetünk a jó minőség biztosítására. Oktatóink kultúrált közlekedésre nevelik a tanulóinkat és megalapozzák helyes közlekedési magatartásukat. Célul tűztük ki, hogy mindenkinek könnyen elérhetőek legyünk. E célból oktatunk több városban, mindig kultúrált körülmények között. Szintén ezt a célt szolgálta az a beruházásunk is, hogy Szerencsen 2003-ban rutinpályát alakítottunk ki. Itt nyugodt körülmények között gyakorolhatnak a tanulóink. Közbenjárásunkra ezt a rutinpályát a Nemzeti Közlekedési Hatóság vizsgapályaként is elfogadta M és B kategóriákban. Ezen felül a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével Szerencsen MOPED forgalmi vizsga is tehető, ami sokkal kényelmesebbé teszi tanulóinknak a felkészülést. Szintén gyakorló és vizsgapályánk van Sátoraljaújhelyben is.

Figyelemmel kísérjük a fejlődés elvárásait. Várjuk a tanulók visszajelzéseit, kíváncsiak vagyunk a véleményükre.

Elméleti felkészítésben nagyon jó eredményekkel büszkélkedhetünk. Ennek egyik fő oka, hogy kiscsoportos elméleti foglalkozásokon, multimédiás programok felhasználásával dolgozunk. Tanulóink részére számítógépes TESZT gyakorlást biztosítunk a Közlekedési Felügyelet által kiadott KRESZ CD felhasználásával aminek anyaga megegyezik a KRESZ vizsga anyagával.


Céginformáció
Képző szerv megnevezése: Andrássy és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.
Fantázianév: Andrássy autós-motoros iskola
Cím: 3943 Bodrogolaszi Vasút út 38 tel: 06/30-9635368.
Cég formája: KFT.

Cégbírósági bejegyzés száma: 05-09-004458
OKÉV nyilvántartási szám: 05-0252-04

Képzési engedély száma: BO/KV//74/1/2006.

Iskolavezető neve: Andrássy László.
Iskolavezetői igazolvány száma: 05-0109/2000.